slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Bey en Jay helemaal klaar met Kim en Kanye'

De band tussen Beyoncé Knowles, Jay-Z, Kanye West en Kim Kardashian was al niet heel erg best meer, maar het recente optreden van 'Ye' in Saturday Night Live, waarin hij openlijk zijn steun gaf aan de huidige Amerikaanse president Donald Trump, zou volgens insiders volledig in het verkeerde keelgat zijn geschoten bij 'The Carters', oftewel Beyoncé en Jay-Z. Volgens de bron noemt Jay-Z de politieke denkbeelden van zijn vroegere vriend 'kansloos'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JAY-Z (@jayzfanspot) op

Kylie Jenner gebruikt toch weer lipfillers

Hoewel ze een poosje geleden meldde lipfillers afgezworen te hebben, lijkt Kylie Jenner nu toch weer voor de bijl te zijn gegaan door haar lippen 'een touch-up' te geven. De realityster zei in juli dat ze klaar was met fillers, maar nu bedankt ze in een Insta Story het bedrijf Pawnta Cosmetic Dermatology voor 'de lipvulling'. Het is de eerste keer dat Kylie openlijk schrijft over haar hernieuwde ingreep, nadat ze eerder zei liever naturel door het leven te willen gaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Gaga, Serena en Harry vormen nieuw trio

Lady Gaga, Serena Williams en Harry Styles zijn de presentatoren van het befaamde Met Gala in 2019. Het fashion-event, dat mede gehost wordt door de hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, is een van de 'hotste' feestjes van het jaar, waar mode en celebs hand in hand gaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Raul Fashionista (@raulfashionista) op


,