slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Man dreigt met aanslag tijdens concert Ariana Grande

Een 22-jarige man is opgepakt in Costa Rica omdat hij dreigde met een aanslag tijdens het concert van zangeres Ariana Grande gisteravond in de hoofdstad San Jose. De man uitte zijn dreigementen op de website van de organisator van het concert. Hij schreef in het Arabisch dat er 'een gevaarlijke situatie of aanval' zou kunnen plaatsvinden tijdens het concert.

'Minnares' Ashton Kutcher blijkt nichtje

De acteur werd onlangs gespot met "een oogverblindende brunette", Media speculeerden dat hij zijn vrouw Mila Kunis bedroog. Ashton besloot het broodje aap verhaal via social media uit de wereld te helpen. "Je zou hebben moeten horen hoe erg Mila van streek was dat ik de dag doorbracht met ons nichtje", schreef hij op Twitter. Daarna richtte hij zich ook nog tot zijn tante, de moeder van zijn nichtje: "Sorry tante Jodie, deze tijdschriften kennen geen integriteit."

Ryan Gosling heeft Duitse dubbelganger

Ryan, is it you? Nee, het is de Duitse rechtenstudent Johannes Laschet! In een interview met Time zegt de modeblogger: "Ik ben gewoon mezelf en niemand anders. Aan de andere kant zou je niet mogen klagen als je een gelijkenis hebt met Gosling. Het is beter dan dat mensen zouden zeggen: ’Hé, je lijkt op Danny DeVito!"