slogan

HOERA! Tim Douwsma wordt vader

Tim Douwsma wordt voor het eerst vader. Zijn jeugdliefde Elske, met wie hij sinds kort samenwoont, is in verwachting. "Nu mag iedereen het weten, ik word vader", zo vertelt hij aan De Telegraaf.

Gebruiksaanwijzing

De zanger is maar wat blij met het nieuws dat hij dit jaar samen met zijn grote liefde een kleintje verwacht. "Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig. Toen de test die we deden positief bleek te zijn, konden we het nauwelijks geloven. Klopte het echt? Moesten we de gebruiksaanwijzing anders nog eens lezen of we het wel goed hadden gedaan?"

Lees ook: Zien: het knappe broertje van Tim Douwsma

Extra test

Tim en Elske besloten het zekere voor het onzekere te nemen en wisten niet hoe snel ze bij de drogisterij nog een extra test moesten kopen. "Die gaf natuurlijk hetzelfde aan. Toen wisten we het zeker, we worden vader en moeder. ’Wow’, schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer."

Tim en Elske kennen elkaar al sinds ze zestien waren, maar zijn sinds de zomer van vorig jaar samen. Dat bevestigden ze dit jaar op Valentijnsdag. Op Instagram heeft de zanger inmiddels een prachtige foto gedeeld om het blijde nieuws te vieren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder! 😍😃🙏🏻❤️💙👶💗

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram


,