slogan

Hoe gaat het nu met de cast van Echte Meisjes in de Jungle

Het is alweer vijf jaar geleden dat we voor de buis gekluisterd zaten om naar 'Echte Meisjes in de Jungle' te kijken. In het programma ging een groep meiden uit eerdere reality-programma's van RTL 5 de jungle van Suriname in om te strijden voor de hoofdprijs: een flink geldbedrag. En tja, die situatie zorgde natuurlijk voor flink wat gekibbel, ruzies en andere opmerkelijke momenten. Maar hoe gaat het nu met de deelneemsters? 

Britt Dekker

Britt Dekker, bekend van de serie Take Me Out, was de gelukkige winnares van het programma. Na de show was ze alleen maar meer te zien op tv en kreeg ze samen met Ymke een aantal eigen reality-series: van Britt en Ymke aan de bak in Blanes tot de talkshow Britt en Ymke stellen vragenUiteindelijk werd hun contract niet meer verlengd en ging Britt aan slag met iets nieuws: haar eigen YouTube-kanaal: PaardenPraatTV. 

Ymke Wieringa

Net als Britt Dekker viel ook Ymke Wieringa extra op tijdens de show Take Me Out. Ze had een aparte kledingstijl, kwam soms een beetje sullig over, maar had altijd de grappigste oneliners. Ymke is na haar tijd op tv duidelijk een hele andere richting opgegaan. Zo heeft ze altijd al laten blijken dat ze een grote interesse heeft in hedendaagse beeldende kunst en sterrenkunde. Daarnaast is ze aan de slag gegaan als 'graphic recorder', wat ze op haar Twitter beschrijft als een sneltekenaar bij bijeenkomsten. 

Pauline Wingelaar 

Pauline Wingelaar is bekend van Echte Gooische Meisjes. In juli 2014 trouwde ze met Harmen Bisschop van Tuinen na een relatie van zes jaar. Hun liefde werd bezegeld met een liefdesbaby, want in mei 2015 beviel Pauline van hun zoontje Reinier Kees Dirk Pieter Bisschop van Tuinen. Momenteel maakt Pauline een fotoblog voor Findmymusthave.nl en heeft ze een eigen website, die nog online moet komen. 

Leslie Keijzer

Leslie Keijzer is na de opnames van Echte Meisjes in de Jungle uit tv-wereld gestapt en het is onbekend wat ze nu doet.

Amanda Balk

Amanda Balk kreeg een relatie met DJ Afrojack en was veel in het nieuws vanwege hun breuk, die tijdens haar zwangerschap van dochter Vegas gebeurde. Na haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle werd het rustig rondom Amanda. Op het moment is ze mede-eigenaar van het modelabel Rodeo Drive. Waar je haar misschien ook van kunt kennen is haar extravagante uiterlijk, want deze beauty is niet vies van een beetje plastische chirurgie!

Anna Jonckers 

Anna heeft niet stil gezeten. Ze deed mee aan programma's als Dames in de Dop, Echte Meisjes in de Jungle en Hollands Next Top Model. Vorig jaar was ze nog te zien in het programma Kerels met een kleintje waarin we haar zwangerschap konden volgen. 

Michella Kox 

Michella was één van de meest spraakmakende mensen uit het programma. Met haar grove uitspraken ging ze viral over het internet. Na haar deelname dook ze af en toe op in een televisieprogramma, maar brak niet verder door. Op het moment heeft ze haar eigen kledingwinkel met de naam Michella's Fashion. 

Nadia Derbane

Nadia Derbane kreeg met Dennis uit de Gouden Kooi een kindje: Jaycee-Lynn. Na haar deelname aan Echte Meisjes hebben we vrij weinig van Nadia meer vernomen, en het is dan ook niet bekend wat zij nu doet. 

Adinda en Jaëlle

Adinda en Jaëlle zijn allebei modellen uit het programma Benelux' Next Top Model. Adinda is nog steeds succesvol als model. Jaëlle doet ook nog modellenwerk en is singer/songwriter. Bron: RTL, Beeld: ANP, Instagram, Facebook, Twitter, RTL, Tekst: Naomi Appelman & Naomi Geeve