slogan

Het liefdesleven van Eva Jinek

Meestal vertelt zij het nieuws, maar ze haalt zelf ook nog wel eens de kranten...

Eva Jinek is journalist en nieuwslezeres bij het NOS Journaal. Eva werd in 1978 in Tulsa, Oklahoma, geboren en groeide op in Washington. Haar ouders zijn van Tsjechische afkomst. Toen Eva elf werd, verhuisde ze met haar ouders en haar broer naar Nederland. Ze studeerde Amerikaanse geschiedenis en kwam in 2004 bij het NOS Journaal terecht.

Boobies Echte bekendheid kreeg Eva Jinek toen ze in maart 2009 op tv haar decolleté met uitgebreid commentaar aan het schikken was, niet wetende dat de uitzending live was en dat iedereen kon meegenieten. Mensen leerden niet alleen haar boobies, maar ook haar sympathie kennen. Ze liet namelijk weten dat ze het helemaal niet erg vond en dat de beelden gewoon laten zien wie ze is.

Bekijk hier de beelden:

Liefdesleven Over het liefdesleven van Eva Jinek was tot voor kort vrij weinig bekend. Ze zou een vriend hebben gehad waarmee ze verloofd was. Totdat ze in 2009 iemand anders leert kennen…

Bram Moszkowicz In 2010 wordt bekend dat Eva bij het programma Nieuwsuur gaat werken. Maar dan doen Eva en Bram een boekje open: ze hebben al een aantal maanden een relatie. Niet kort daarna laat Eva ook weten toch niet over te stappen naar Nieuwsuur, omdat Nieuwsuur denkt dat haar relatie met Bram een negatieve invloed zou kunnen hebben op haar nieuwe baan. Ze zou dan niet meer professioneel en onafhankelijk over zaken kunnen praten waarbij Bram zelf is betrokken. Eva en Bram leerden elkaar in 2009 kennen tijdens een interview voor het tijdschrift Linda.

Links: Eva met haar ex-verloofde. Rechts: Eva met Bram op een terrasje in Amsterdam.

De liefjes van Bram In tegenstelling tot Eva had Bram al een aantal relaties achter de rug. De advocaat was eerder al getrouwd met advocate Juliëtte Polak, waarmee hij twee kinderen heeft. Ook heeft hij nog een zoon uit een eerder huwelijk. In 2005 presenteerde Bram een talentenjacht voor jonge advocaten. Deze talentenjacht heette ‘De Nieuwe Moszkowicz’. En deze nieuwe Moszkowicz vond hij ook: hij kreeg een relatie met de winnares, de 24-jarige Nienke Hoogervorst.

Links: Bram met ex-vrouw Juliëtte. Rechts: Bram met Nienke Hoogervorst.

Bram staat er om bekend dat hij van mooie vrouwen houdt. Hij ruilde zijn vrouwen één voor één in voor een nieuwe vlam. Helaas hield Eva's relatie met Bram ook geen stand. Na twee jaar besloten ze uit elkaar te gaan.

Nieuwe liefde In februari 2013 komt Eva weer in de spotlights: ze blijkt een nieuwe vriend te hebben. Deze keer is bioloog Freek Vonk de gelukkige. Freek was in november 2012 te gast in de talkshow van Eva Jinek, waar hij een slang om haar nek mocht doen. De 'vonk' is toen meteen over gesprongen. “Ik vond het gelijk een hele leuke vrouw. We hebben na de uitzending nog een keer afgesproken en sindsdien is het heel leuk en gezellig. Meer kan ik er niet van maken”, verklaarde Freek onlangs op 3FM.