slogan

Het ene ding dat Love Island-deelnemers niet mogen meenemen naar de villa

Naast juicy programma's als Temptation Island en Ex On The Beach is ook Love Island een ware guilty pleasure. De groep vrijgezelle Britten maken heel wat mee in hun villa. Al is het wel zonder dit ene item dat verboden is voor de deelnemers. 

Deelnemers

Naast de vele flessen alcohol en maaltijden die worden genuttigd, verblijven de deelnemers ook nog eens in een peperdure en luxueuze villa. Wat wil je nog meer? Niet gek dat menig Brit zich wil aansluiten bij de groep. Zo werd onlangs bekend dat er inmiddels al vijf pogingen gedaan zijn om in te breken in de feestvilla. Dat deze mensen niet mochten deelnemen aan het programma, is dus duidelijk. 

Lees ook: Wait what: worden deze Love Islands kandidaten toch een setje?

Bizarre regel

Voor de jongeren die wél werden toegelaten in de villa, gelden daarom een aantal regels. Een paar hiervan zijn: niet roken in publieke ruimtes, niet naakt rondlopen, geen onveilige sex hebben en niet masturberen. Als je het ons vraagt zijn dit vrij normale regels. Toch zit er één regel tussen waar we wel van opkeken. Zo mag je geen pen en papier meenemen als deelnemer. Waarom niet? Omdat je hiermee geheime berichten naar elkaar zou kunnen schrijven. 

Bron: Marie Claire US Beeld: Love Island


,