slogan

Heftig: Tess Milne praat voor het eerst over verkrachting

Tess Milne heeft in een openhartig interview met Jurre Geluk in diens YouTube-programma Seksmobiel verteld over een heftige gebeurtenis. De presentatrice werd op 19-jarige leeftijd verkracht, iets waar ze lange tijd niet over kon praten. 

Gevoelige vraag

In de serie worden de vaak meest uiteenlopende sexvragen gesteld, waar zowel Jurre als zijn gasten vrijwel altijd openhartig op antwoorden. Dit keer zat er ook een gevoelige vraag bij van een jongen die erg onzeker was over zijn relatie. Zijn vriendin wil namelijk niet met hem zoenen. Hij vraagt Tess en Jurre om advies, waarna Tess een heftig verhaal deelt.

Lees ook: Real life: 'Ik werd verkracht door mijn beste vriend'

Verlichting

De presentatrice blijkt op jonge leeftijd verkracht te zijn, iets waar ze nog nooit eerder in de media iets over losgelaten heeft. "Ik heb een nare ervaring gehad met een jongen die mij verkracht heeft. Ik was toen negentien." Na deze heftige gebeurtenis durfde ze er met niemand over te praten, totdat het moment kwam dat ze haar verhaal aan haar twinsis kwijtwilde. "Toen begon er licht te komen op die superdonkere plek die ik met mij meedroeg."

Tess besloot haar verhaal te delen om anderen te helpen. Iets wat voor haarzelf ook voor een soort van verlichting voelde. Ze adviseert mensen dan ook om dit soort situaties meer bespreekbaar te maken, vooral omdat het volgens Tess zo enorm kan opluchten. 

De hele aflevering is hieronder te vinden. 

 

Bron: Viva Beeld: YouTube, BSR


,