slogan

Harry en Meghan maken naam Baby Sussex bekend

We hebben er even op moeten wachten, maar de naam van Baby Sussex is eindelijk bekendgemaakt.

Jongste telg

De Sussex'jes maakten maandagmiddag het grote nieuws bekend: Baby Sussex kwam om 05:26 uur ter wereld en aan het einde van de middag mocht iedereen het weten.

Uiterst modern werd de bekendmaking van de jongste telg van het koninklijk huis bekendgemaakt via Instagram, en 's middags kwam kersverse papa, prins Harry, opdraven voor een kort statement en nam hij met een grote glimlach plaats voor de camera's.

Lees ook: Zien: hilarische reactie prins William op geboorte neefje

De foto!

Eerder lieten de twee al via een officieel bericht weten dat ze na de geboorte niet gelijk in vol ornaat met de kleine prins voor de camera's zouden verschijnen. Ook in Harry's kleine toespraak benadrukte hij dat het publiek nog heel even geduld moest hebben.

Maar... het moment was vandaag eindelijk daar. Eerder vandaag is er een persmoment geweest waar de trotse ouders hun baby hebben laten zien. Ook hebben Harry en Meghan inmiddels laten weten dat hun zoon luistert naar de moderne naam Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Prachtig, isn't it? Bekijk hieronder de foto van het prinsje en zijn familie.

Beeld: Instagram, BSR


,