slogan

Hairextensions en chique knotjes

Fenna schrijft:

Zo, vandaag een keer geen bericht van de vaste redactieleden. Nee vandaag mag ik eindelijk een keertje wat leuks schrijven! Mijn naam is Fenna en ik ben stagiaire bij Vrouwonline!

Bij Vrouwonline heb je, naast het schrijven van de superleuke artikelen en het maken van de supergave fotogalleries, ook nog eens andere leuke extra's. Zo mocht ik vandaag mee naar een perspresentatie van Balmain.

Balmain is al 40 jaar een bekend merk bij de betere kapperszaken. Maar nu willen ze ook de 'gewone mens' bereiken! Kortom: wij zijn aan de beurt! Samen met collega L. ging ik op pad naar de perspresentatie van Balmain. Al snel waren we voorzien van een persmapje en kregen we wat inspirerende filmpjes te zien. Ondertussen werden al verschillende gasten onder handen genomen door de dames van Balmain. Ik dacht nog: "O nee, straks ben ik de volgende!". En ja hoor, niet veel later was ik de pineut :P! Een deftige haarknot, dat moest hem worden. Binnen een paar seconde zat het 'chique' monster op mijn eigen haar. Leuk, leuk even een fotootje en er weer af dat ding! Ook collega L. werd voorzien van mooie blonde plukjes in haar pony.

En nu komt het leuke van de perspresentaties: je krijgt (bijna) altijd een goodiebag mee! En natuurlijk werden we vrij gesteld in de keuze van het haarstukje dat we mee wilden. Zo koos ik een 'coupe wild'-pluk en collega L. een soort hairextentions. Allemaal makkelijk vast te zetten met clips. Zie hier het resultaat!

* Ik: voor en na

* Collega L: voor en na (let op het extra volume :wink:)

Is dat volume of is dat volume? :D


,