slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wilt weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Louisa en Rosanna maken geslacht kindje op bijzondere wijze bekend

Louisa en Rosanna, bekend van het programma Louisa Rosanna; Onze Transgender Liefde, hebben het geslacht van hun eerste kindje bekendgemaakt! En dat deden de toekomstige ouders niet zomaar. 

In een filmpje - dat door TLC werd gedeeld op Facebook - is te zien dat Louisa gaat parasailen en het grote nieuws bekend maakt zodra ze landt. De tortelduifjes zijn in verwachting van een jongetje! De baby wordt in februari 2018 verwacht.

Douwe Bob laat nieuwe tatoeage zetten

Dat Douwe Bob niet vies is van wat tatoeages is geen geheim meer. Zijn bijnaam is niet voor niets Tattoobob. En ook nu heeft hij er weer een aantal nieuwe bij! In Jeruzalem liet de zanger vier afdrukken van historische stempels - zo blijkt uit de hashtags - op zijn arm vereeuwigen. 

 

Een bericht gedeeld door Douwe Bob (@douwebob) op

 

 

Een bericht gedeeld door Douwe Bob (@douwebob) op

Verdrietige tijd voor Thomas Berge en vriendin

Thomas Berge en zijn vriendin Cassidy Roeks zijn in diepe rouw. Lisette, de tante van Cassidy, is gisterenavond overleden. Via social media delen de twee emotionele berichten.

"Bijna een jaar geleden heb ik noodgedwongen afscheid genomen van mijn lieve mama”, schrijft Cassidy op Instagram. "Toen mijn tante de belofte maakte om onvoorwaardelijk van mijn zus en mij te houden en voor ons te zorgen alsof wij haar eigen kinderen zijn, heeft dit een klein gedeelte van de ondraaglijke pijn verzacht." 

Een maand na de crematie, kwam het verschrikkelijke nieuws dat de tante van Cassidy aan dezelfde vorm van maagkanker leed als haar moeder. "Een jaar van onzekerheid, pijn, strijd, spanning, verdriet en ellende was wat hierop volgde. Mijn tante liet zich door niets en niemand uit het veld slaan, maar deze ziekte werd ook haar teveel."

Ook Thomas stond stil bij het overlijden van Lisette. "Tante Lisette, dankjewel voor de tijd die ik met jou heb gehad, heb nog nooit zo'n knokker en vechter meegemaakt. Helaas ben je veel te vroeg van ons heengegaan, we gaan je missen. Kus, je blonde adonis.”

‘Wesley Sneijder onderweg naar Nice’

Een spannende dag voor Wesley en Yolanthe. Eerder leek het erop dat de profvoetballer naar Italië of Amerika zou vertrekken voor zijn carrière, maar vandaag werd hij met zijn gezin gespot bij Schiphol om vanuit daar naar de Côte d’Azur te vliegen. Het lijkt erop dat Sneijder zijn carrière toch gaat voortzetten bij OGC Nice.

Bron: Show, AD, Beeld: Instagram, Facebook, ANP