slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Donny Roelvink heeft nieuwe tattoo
Donny Roelvink heeft opnieuw een tekst laten vereeuwigen op z’n lichaam. Deze keer op een wel heel bijzondere plek. In de binnenkant van zijn lip prijkt nu de tekst bite me. Op Instagram laat hij het resultaat zien. Yolo, leest het bijschrift van die foto. Bekijk ‘m hieronder. 

 

YOLO.

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink.⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

Manuel Broekman wil het maken in Amerika
De 30-jarige acteur ambieert een carrière in Amerika, hij heeft zich dan ook als doel gesteld om het op z’n minst te proberen. Dat vertelt hij in JAN Magazine. "Ik ben van plan drie maanden een nonnenklooster in te gaan, om elke dag Engels te leren, Engels-Amerikaans", vertelt Manuel. "Ik heb contacten in Los Angeles, Hollywood. Ik wil het gewoon proberen. Om grenzen te verleggen, om mijn wereld te vergroten. Onder het motto: niet geschoten is altijd mis."

Volgens de polderhunk is de tijd nu echt aangebroken. "Met het ouder worden ga je patronen zien. Ik heb weleens gehoord over de cyclus van het leven: tussen twintig en dertig kun je experimenteren, tussen dertig en veertig moet je het maken, tussen veertig en vijftig bouw je je talent uit, tussen vijftig en zestig ben je op je top. Ik ben blij met waar ik nu sta, maar ik wil dóór. Wat wil ik echt? Wat vind ik tof?"

 

Ik ben geen toch geen ijsje?! ❤️🎉🍦

Een bericht gedeeld door Manuel Broekman (@manuelbroekman) op

Nieuwe naam Expeditie Robinson bekend
Niemand minder dan stand-upcomedian Soundos El Ahmadi gaat meedoen aan Expeditie Robinson! Dat heeft RTL vandaag bekend gemaakt. Op de Twitterpagina van Expeditie Robinson is een filmpje te zien waarin Soundos samen met onder anderen Kim-Lian van der Meij allerlei moeilijke proeven moet uitvoeren voor het tv-programma De jongens tegen de meisjes. 

Vanaf zeven september is het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien bij RTL5. Aan het programma nemen dit jaar onder anderen Marieke Elsinga, Danny Froger en Nicole Buch deel.

 

Beeld: ANP, Instagram, Bron: RTL