slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barry Atsma over gedrag van opdringerige vrouwen

Hoewel veel mannen zich schuldig maken aan seksuele intimidatie, blijken ook veel vrouwen hun handen niet thuis te kunnen houden. Acteur Barry Atsma vertelt dat zijn vrouwelijke fans heel wat bizarre dingen hebben uitgehaald bij hem. 

"Ik herinner me momenten dat vrouwen te veel gingen drinken en met zijn zessen tegelijk voor me gingen staan. Ze zaten aan mijn kont en als het even kon, gingen hun handen ook nog naar mijn kruis. Lachen, gieren, brullen. En dan roepen: ben je nou verlegen?" 

Yolanthe in melige bui met Xess Xava

Yolanthe Sneijder-Cabau stond vanmorgen met haar zoontje Xess Xava in een oversized tijgershirt voor de camera. Terwijl moeder en zoon aan het poseren waren tijdens de fotoshoot, draait Yolanthe zo veel rondjes, dat Xess Xava zijn lach niet meer kan inhouden. "Waarom? Nou, daarom?!”, plaatst Yolanthe bij haar post. "Gewoon lekker onszelf aan het zijn. Neem het leven niet te serieus!"

Deze BN'ers zijn allemaal op het ijs te vinden

Dat het freeeezing cold is buiten, moge duidelijk zijn. Niemand gaat de deur meer uit zonder een dikke winterjas, handschoenen en een muts. Sommigen gaan de deur ook echt niet uit zonder schaatsen. Deze BN'ers spotten we op het ijs! 

 

 

 

Bron: Instagram, Telegraaf, Beeld: ANP