slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Irina Shayk showt post baby body
Irina Shayk, de vriendin van Bradley Cooper is nog geen maand geleden bevallen van een dochter, maar ze zit nu alweer lekker in haar vel. Op Instagram post ze een bikinifoto met haar volgers. 

Victoria Beckham koninklijk onderscheiden 
Victoria Beckham mag voortaan de letters OBE achter haar naam zetten. De modeontwerpster en voormalig Spice Girl werd vandaag op Buckingham Palace koninklijk onderscheiden door de Britse prins William.

Victoria is nu officier in de ‘most excellent order of the British Empire’ (OBE). De ontwerpster kreeg de onderscheiding vanwege haar bijdrage aan de mode-industrie. “Het was een genoegen om vandaag op Buckingham Palace te zijn”, zei Victoria tegen Britse media. “Ik ben trots om Brits te zijn en vereerd mijn OBE te ontvangen uit handen van de hertog van Cambridge.”

Volgens Victoria “kun je grote dingen bereiken” als je “groot droomt en hard werkt”. De ontwerpster kwam met haar man David, die in 2003 al koninklijk werd onderscheiden, en haar ouders. “Ik ben zo blij dit bijzondere moment te kunnen delen met mijn ouders en man. Zonder hun liefde en steun had ik dit niet kunnen bereiken.”

 

Tennister Serena Williams zwanger
Dat heeft ze bekendgemaakt via Snapchat. Williams postte een foto waarin haar kleine buikje te zien was met de tekst '20 weeks'. Serena Williams is sinds december verloofd met Reddit-oprichter Alexis Ohanian.

Beeld: SnapChat, Instagram