slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Arie Boomsma scheert baard af
Wie Arie Boomsma zegt, denkt meteen aan zijn volle baard, maar die is niet meer. De presentator is in Mexico voor het programma Grenzeloos Verliefd en besloot om een bezoekje aan de barbier te brengen. “Lang geleden dat ik gladgeschoren door het leven ging", meldt Arie. Wat vind jij van z’n nieuwe look?

Kailyn Lowry deelt echofoto
Kailyn Lowry is in blijde verwachting van haar derde kindje. Vol trots deelt de voormalig Teen Mom-ster een echofoto op Instagram.  De 25-jarige realityster heeft al twee zoons uit eerdere relaties en verwacht nu een derde kindje, dat liefkozend luistert naar de naam Baby Lo. Kailyn zei eerder in Teen Mom liever geen kinderen meer te willen en het leek er even op dat ze zelfs geen kinderen meer zou kunnen krijgen vanwege gezondheidsredenen. De identiteit van de vader van Kailyn’s derde kind bleef lang onduidelijk. Amerikaanse media brachten naar buiten dat ene Chris Lopez de vader is. De relatie zou erg stroef gaan tussen de twee. 


Amanda Balk is druk bezig met huwelijksvoorbereidingen 
Amanda Balk is druk bezig met de voorbereidingen van haar huwelijk. Op Instagram is te zien dat de blondine bruidstaarten aan het proeven is voor de grote dag. Volgend jaar zomer is Amanda van plan in Griekenland in het huwelijksbootje te stappen met haar grote liefde Stavros Tsatsos. Eerder was ze al druk bezig met de zoektocht naar haar perfecte jurk. Zo wil ze net als Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Beyoncé haar eigen ‘Amanda Balk-jurk’, daar lees je HIER meer over. 

 

Bron: RTL, Shownieuws, Beeld: Instagram, ANP