slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Teen Mom-ster Catelynn Lowell en Tyler Baltierra uit elkaar?

Het lijkt erop dat de relatie tussen Catelynn Lowell en haar man Tyler Baltierra in zwaar weer verkeert. Het viel een fan op dat Catelynn haar achternaam op Instagram heeft veranderd van Baltierra naar haar meisjesnaam Lowell.

In 2015 trouwde het stel. Volgens fans zouden de twee de enigen zijn waarvan men dacht dat ze bij elkaar zouden blijven. Gelukkig reageerde de Teen Mom zelf en vertelde ze dat ze niet gaan scheiden. "Koppels hebben ups en downs en dat is normaal. We doen er alles aan om eruit te komen!"

Waylon deed al eens eerder auditie voor het Songfestival

Dat Waylon een grote voorliefde heeft voor het Eurovisie Songfestival, moge duidelijk zijn. In 2005 deed de zanger al auditie in de hoop dat-ie door was en mee mocht doen. De zanger scheen hier echter een heel andere muzieksmaak te hebben dan dat hij nu heeft. Samen met K-otic ster Rachel Kramer zong hij het nummer Leven Als Een Beest. 

Patricia Paay twijfelde lang over deelname 'BN'ers in Therapie'

Op de bank bij de psychiater zitten, terwijl heel televisie kijkend Nederland kan meegenieten. Daar zegt niet iedereen gelijk 'ja' op. Patricia Paay heeft dan ook lang getwijfeld toen zij en dochter Christina Curry gevraagd werden voor het nieuwe programma BN'ers in Therapie. De zangeres heeft dan wel genoeg in haar leven meegemaakt om een hele uitzending mee te vullen, maar om nou op televisie haar ziel en zaligheid bloot te geven... dat was voor La Paay toch even iets om goed over na te denken.

"Ik heb advies gevraagd aan mijn lifecoach en besloten mee te werken. Die keuze werd mede gevoed door de kwaadheid en onmacht die ik vorige jaar voelde." La Paay kwam het afgelopen jaar enorm veel in het nieuws, nadat er zonder haar toestemming een pikant privé-filmpje van haar op het web werd geslingerd. Genoeg om over te praten dus. Patricia besloot de uitdaging dus aan te gaan en zal tijdens één van de zes uitzendingen samen met dochter Christina in gesprek gaan met psychiater Esther van Fenema.

 

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Bron: In Touch Weekly, Beau Monde, Glamour Beeld: ANP