slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Christina Curry post pikante foto
Christina Curry, de dochter van Patricia Paay en Adam Curry, laat heel weinig aan de verbeelding over op de nieuwste foto die ze postte op Instagram. La Curry ligt topless in bed, terwijl ze met haar handen beide borsten bedekt. Chrisina’s nieuwe liefje Shenta Ignacio maakte de foto. In maart waren de twee te zien in een pikante bondage-shoot voor het erotische vrouwenblad Oh Magazine.

Babynieuws voor Spuiten en Slikken-presentatrice Zarayda Groenhart
De 34-jarige is in blijde verwachting van haar eerste kind, dat laat ze weten in een vlog voor LINDA.tv. Zarayda: “Ik ben iemand die twee tot drie keer in de week met een personal trainer sport, maar dat is nu extra belangrijk geworden omdat ik er recentelijk achter ben gekomen dat ik zwanger ben. En bewegen is superbelangrijk, juist ook als je zwanger bent.” Het is niet bekend hoe lang Zarayda al zwanger is.

Groot nieuws voor Britt Dekker!
De realityster krijgt een baby en niet zomaar één. Britt’s gezinsuitbreiding is echter “geen kwijlend mensje, maar een zachte knuffel!!! Haar naam is Matzy the Beagle.” Enne, de kleine viervoeter heeft zelfs al een eigen Instagram-account.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram