slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Breuk Charbel viel Sylvie heel zwaar
Sylvie Meis verbrak eind vorig jaar haar verloving met Charbel Aouad. Hoewel Sylvie zich enorm sterk houdt, viel de breuk haar heel zwaar. Dat liet ze weten in een interview met het Duitse RTL. “De periode van de relatiebreuk was een zware tijd. Ik had totaal niet verwacht dat ik binnen een jaar zou gaan verloven en dat die zo snel op de klippen zou lopen. Ik heb met heel mijn hart ja gezegd tegen de relatie met Charbel, maar achteraf blijkt dat liefde alleen niet voldoende is”, vertelt ze. “Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden.
Een liefhebbende moeder zijn voor Damián (11) komt op de eerste plaats. Pas daarna komen de liefde en mijn carrière”, aldus Sylvie. Ze is hoopvol dat ze binnenkort de ware tegenkomt. “Het leven loopt zoals het loopt, maar ik geloof er heilig in dat er ergens iemand voor mij rondloopt.”

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Laat je trouwen door Jan Versteegh
Jan Versteegh heeft heel wat presentatieklussen en acteerklussen op zijn naam staan en is nu te zien in Wie Is De Mol. Geen tijd voor andere dingen zou je zeggen, maar Jan heeft toch een opmerkelijke job op zijn CV toegevoegd. Hij is namelijk trouwambtenaar bij de burgerlijke stand in Zaanstad. “Ga je trouwen in 2018? Dan heb je geluk! Want het is waar, ik ben trouwambtenaar. Samen maken we de mooiste dag van jullie leven, nog nét iets specialer", luidt zijn oproep op Facebook. Met zijn oneindige enthousiasme kunnen we ons zo voorstellen dat er heel wat aanstaande bruiden staan de springen om door Jan getrouwd te worden. Het kan namelijk niet anders dan dat Jan jouw bruiloft net even dat extraatje geeft. Jan heeft gisteren zijn toga al gepast, maar wordt op 27 februari pas officieel beëdigd. Op dit moment loopt hij mee met andere trouwambtenaren om zich voor te bereiden.

 

Het is officieel: ik ben trouwambtenaar!!!

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op


Saar Koningsberger benut babybuik hel goed
Saar Koningsberger is in blijde verwachting van haar eerste kindje en haar buik is al flink zichtbaar. Haar flinke toeter kan behoorlijk in de weg zitten, maar Saar heeft inmiddels ondervonden dat-ie ook heel handig kan zijn. 'Dit dilemma... Serieus tien minuten twijfelen over welke je als eerste in je mond stopt. Uiteindelijk maakt het weinig uit want dat hele doosje gaat er achter elkaar in... En ja, ik gebruik mijn buik nu als tafel! Superhandig!', leest het bijschrift van de foto. De presentatrice liet in september weten in verwachting te zijn van een meisje.

Bron: Beau Monde, Telegraaf, Weekend, Beeld: ANP, Instagram