slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Georgina Verbaan in Vier handen op één buik
Op 23 januari gaat het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik van start. Actrice Georgina Verbaan en presentatrice Lucille Werner zijn dit seizoen voor het eerst te zien in het programma. Naast Georgina Verbaan, Lucille Werner, Leonie ter Braak en Bobbi Eden zijn ook Monique Noel, Tatum Dagelet, Kim Kötter en Patty Brard te zien in het nieuwe seizoen. “Zelf ben ik op oudere leeftijd moeder geworden. Het volgen van tienermoeder Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft mij een kant laten zien van het moederschap die je maar zelden ziet. Deze jonge meiden hadden nooit gedacht dat hun leven zo’n wending zou krijgen. Een situatie met een grote impact op emotioneel, sociaal en financieel vlak. Deze dappere moeders kozen voor hun kind ondanks vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap blijkt leeftijdsloos te zijn.”

Johnny de Mol is jarig
Hiep hiep, hoerá Johnny de Mol is vandaag jarig. De presentator mag 39 kaartjes uitblazen en op Instagram staat hij stil bij deze dag. “Kinderen zijn de aller-, allerleukste wezentjes op aarde. Ze zijn eerlijk, recht voor z'n raap en dat allemaal zonder aanzien des persoons want het maakt een kind niks uit of jij zwart, wit, arm, rijk, jong of oud bent. Als jij het kind wat aandacht geeft en het echt 'ziet', dan ben jij zijn of haar grote voorbeeld. Het is het mooiste wat er is... Dat en een avondje goed stevig drinken op je verjaardag natuurlijk! Rock-'n-roller en weldoener in één! Dat gaat prima hand in hand”, laat hij weten

Chris Brown moet huisdier inleveren
De zanger gaf zijn dochter Royalty een capucijneraapje voor haar verjaardag cadeau. Chris had echter geen vergunning voor het dier dus kregen autoriteiten een huiszoekingsbevel. Uiteindelijk heeft hij het aapje de deur uit moeten doen, weet TMZ. Hij kan wel vervolgd worden voor het bezitten van een aap zonder vergunning, waar maximaal zes maanden gevangenisstraf op staat.

Bron: RTL, Telegraaf, Beeld: ANP, Instagram