slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Humberto Tan nog steeds samen met Ineke
De relatiestatus van Humberto Tan en Ineke was de afgelopen maanden hot topic. De presentator had naar verluidt een scheve schaats gereden met presentatrice Dionne Stax. Kort daarna werd gespeculeerd dat hij en Ineke er een punt achter gezet hadden. Na maandenlang zijn lippen op elkaar gehouden te hebben, laat Humberto nu eindelijk weten hoe de vork in de steel zit. Gisteravond was Mattie Valk te gast bij Late Night waar hij vertelde over de breuk met Wietze. Humberto reageerde daar als volgt op: ‘Ik ben nog bij mijn partner, dus dat is anders. Ik snap dat als je uit elkaar gaat en de hele wereld kijkt mee, dat dat niet leuk is.’ Kunnen we hieruit opmaken dat hij en Ineke nog bij elkaar zijn?

Monique Smit sleept nieuwe schnabbel in de wacht
Monique Smit en Vivian Reijs zijn beiden te zien in het nieuwe seizoen van Het perfecte plaatje, dat laat RTL vandaag weten. Eerder werd al bekend dat ook Gordon, VanVelze,  Estelle Cruijff en Tygo Gernandt meedoen aan het fotografieprogramma.  De BN'ers worden bijgestaan door professionele fotografen Cynthia Boll en William Rutten. De presentatie is in handen van Tijl Beckand. Vorig seizoen werd gewonnen door Humberto Tan, die in de finale Kim Feenstra versloeg. Het perfecte plaatje is vanaf 24 oktober te zien op RTL4.

 

Het moët maar 😉Weer eens wat anders op de maandagavond... 🍾 #missnederland #moetchandon

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Justin Bieber wil acteren
De Canadese zanger overweegt een acteercarrière, hij vroeg daarom advies aan acteurs Adam Sandler en David Spade. "Justin Bieber nodigde Adam Sandler en David Spade uit voor een etentje om ze te bevragen over de mogelijkheden om zich in de filmindustrie te storten", vertelt een bron aan Us Weekly. "Ze hadden het enorm naar hun zin. Justin had veel vragen voor ze over de filmwereld." Volgens de insider wil Justin niet alleen gaan acteren, maar ziet hij het regisseren en produceren ook wel zitten. Justin was al te zien op het witte doek; hij had een gastrol in CSI en in de film Men in Black 3.

Bron: RTL, ANP, Beeld: Instagram, Show