slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Michael van der Plas wil naar Oostenrijk
Michael van der Plas zit absoluut niet stil, de ex van Samantha de Jong aka Barbie wil naast Scheveningen en Torremolinos, nu ook een feestcafé openen in het Oostenrijkse Kirchberg. Hij wil volgens eigen zeggen in de winter ook wat te doen hebben en is daarom in gesprek om daar een kroeg te openen. Ondanks Michael zo druk in de weer is met zijn horeca-gelegenheden, maakt hij ook tijd vrij voor zijn dochter Angelina en zoon Milano. Twee keer per maand komt hij over uit Spanje om bij zijn kroost te zijn. Het liefst zou hij ze meenemen naar Spanje, zegt hij tegen Shownieuws. “Misschien dat dat nog gaat gebeuren”, laat hij weten.

 

Fijne avond Zo we gaan aan het werk, trusten voor iedereen 😜

Een bericht gedeeld door Michael van der Plas (@michaelvanderplas) op

Yolanthe danst erop los
Tussen het moederschap, de opening van haar nieuwe restaurant XaXa en haar presentatieklussen geniet Yolanthe heus wel van wat vrije tijd. Samen met haar vrienden danst ze erop los, enne het ziet er wel heel erg gezellig uit.

Fajah Lourens slingert sexy kiekje de wereld in
Fajah Lourens laat zien wat ze in huis heeft; met haar welgevormde billen full on display genoot de krullenbol de afgelopen dagen van het zonovergoten Ibiza. Haar volgers kunnen de beelden wel waarderen. “Als ik zo’n kont had, deed ik het ook”, zegt één van haar volgers.

Beeld: Instagram, Bron: Telegraaf, Shownieuws, RTL