slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amerikaans management wil rectificatie Glennis Grace

Invisible Management, het bureau dat tot voor kort Glennis in de VS vertegenwoordigde, wil dat de Amsterdamse zangeres negatieve uitspraken terugneemt die zij onlangs in Het Parool deed over het bedrijf. Ook wil Invisible Management dat Grace in de toekomst niet meer zulke uitlatingen doet. Dat heeft het bureau vrijdag via het Nederlandse advocatenkantoor De Vries & Kasem in een verklaring laten weten. In het interview, dat op 14 december in de krant stond, leek Grace te suggereren dat de samenwerking met Invisible Management was gestopt “omdat het management niet toe zou staan dat Grace haar eigen advocaten naar de contracten liet kijken”.

De oprichters van Invisible Management weerspreken deze visie op het gebeurde met klem. “Ook in een aantal tv-programma’s heeft Grace onjuiste mededelingen gedaan over de samenwerking”, stelt advocaat Royce de Vries van De Vries & Kasem. “Glennis Grace kon en moest weten dat zij hiermee de reputatie van Invisible Management zou schaden. Er is dus nu een grens bereikt.” Mocht Grace geen gehoor geven aan de oproep, dan volgen juridische stappen. Het management van Grace was vrijdag niet voor commentaar bereikbaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

André Hazes poedelnaakt voor fotoshoot

André en zijn drummer Micky gaan uit de kleren. Voor de kledinglijn van de zanger, besloten de twee poedelnaakt te poseren. "Mensen, de onderbroeken zijn helemaal uitverkocht. Maar..... We hebben nog wel caps!", schrijft hij erbij. Al zijn er waarschijnlijk maar weinig mensen die naar het bijschrift hebben gekeken...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mensen, de onderbroeken zijn helemaal uitverkocht. Maar..... We hebben nog wel caps!😬😬😬 @ah6_official

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Startdatum nieuwe seizoen De Luizenmoeder bekend

Het tweede seizoen van megahit De Luizenmoeder gaat op zondag 10 februari van start. Dat heeft AVROTROS vandaag bekendgemaakt. De serie over het wel en wee van Juf Ank, schoolmeester Anton en moeder Hannah op basisschool De Klimop ontpopte zich het afgelopen jaar tot een gigantisch kijkcijferkanon. Sommige afleveringen werden, inclusief uitgesteld online terugkijken, gezien door bijna 5 miljoen mensen. AVROTROS heeft verder nog weinig prijsgegeven over het plot van het tweede seizoen. Hoofdrolspelers Ilse Warringa, Jennifer Hoffman en Diederik Ebbinge keren allemaal terug. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ilse Warringa - Official (@ilsewarringa) op

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, ANP


,