slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zus Michael laat zich uit over ex-schoonzus Samantha 'Barbie van der Plas'

"Samantha is natuurlijk mijn schoonzus, maar ook een vriendin. En ja, dat valt nu eigenlijk allemaal weg en dat is gewoon heel erg jammer", begint Priscilla haar verhaal aan Shownieuws. De blondine, die zelf ook vaak te zien was in de verschillende realityseries rondom Michael en Samantha, is zichtbaar aangeslagen door het nieuws dat Barbie haart hart nu bij iemand anders heeft liggen. "We zagen elkaar dagelijks en daarom vind ik het ook zo raar dat ze nu ineens al een maand een relatie heeft met Rolf. Ik heb er nooit wat van gemerkt, en voel ik me best wel genaaid. Ik zit 's ochtends gewoon gezellig met haar te babbelen, dat ze naar Spanje gaat, dat het wel goed komt met haar en Michael en dat ze gemaakt zijn voor elkaar". Maar wat haar misschien nog wel het meest dwarszit, is dat Samantha haar het nieuws niet persoonlijk heeft verteld. "Ik las het op Facebook en ik dacht echt 'Huh?'. Ik heb er toen ook nog geappt of het allemaal waar was". Toen Priscilla van haar voormalige schoonzus te horen kreeg dat het echt waar was, vond ze dat toch lastig. "Ik wil Mike ook niet afvallen. Hoe zij met elkaar zijn geweest, dat heeft Michael nog nooit gehad met een vriendin of iets. Dus ik denk dat als het eenmaal over is voor hem, dat het ook echt over is".

 

Douwe Bob opnieuw te zien tijdens Eurosongfestival

Over minder dan een maand staat O’G3NE op het podium in Kiev om ons land te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Vorig jaar was het de eer aan Douwe Bob, maar ook dit jaar is hij er gewoon weer bij. De zanger deelt namelijk de punten uit tijdens de finale van het muziekspektake en daar zullen vooral de vrouwelijke kijkers heel erg blij mee zijn!

 

Een bericht gedeeld door Douwe Bob (@douwebob) op

Sylvie Meis verklapt details trouwjurk

De tv-presentatrice maakte onlangs bekend voor de tweede keer in het huwelijksbootje te stappen. De blondine werd een dag voor haar 39e verjaardag ten huwelijk gevraagd door haar vriend Charbel. Sylvie is dan ook in de zevende hemel en is inmiddels al begonnen met het plannen van haar grote dag. Zo onthult ze aan het Duitse dagblad BILD dat de kans erg groot is dat ze ook dit keer weer in het wit wil trouwen. Meer laat de presentatrice nog niet los over haar trouwjurk, maar Sylvie kennende zal het waarschijnlijk een echte sprookjesjurk worden.

Bron: Shownieuws Beeld: ANP