slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Yolanthe Sneijder-Cabau blij met alle positieve reacties

De breuk is de presentatrice vanzelfsprekend niet in de koude kleren gaan zitten. Yolanthe besloot direct na het bekendmaken van de breuk met Wesley een mediastop in te lassen. Niet alleen deed ze geen interviews en tv-optredens meer, ook liet ze haar Instagram even voor wat het is. Tot deze week. Yolanthe besluit de draad zichtbaar weer rustig op te pakken en bedankt in haar Instagram Stories haar fans voor de steun van de afgelopen maanden.

Anna Nooshin zou dolgraag Eurovisie Songfestival willen presenteren

Hoewel het haar doodeng lijkt, zou ze het wel graag willen doen. “Hoe fantastisch als ik nu al ga dromen en hopen dat je het Songfestival mag mee presenteren. Dat lijkt me ook echt het allerengste op de wereld, maar wel echt fantastisch om te doen", zo gaf ze gistermiddag toe. Maar met de vele (ervaren) presentatrices die Nederland kent, blijft Anna realistisch en is ze ook al blij met een kleinere rol. "Al moet ik daar de punten voorlezen, alleen dat lijkt me al geweldig.” NPO. AVROTROS en NOS, lezen jullie mee?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, gaat haar moeder achterna. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo heeft de omroep woensdag bevestigd. De 19-jarige gaat aan de slag als junior producer voor het nieuwe multimediale journalistieke platform dat documentairemaker Sinan Can ontwikkelt. In de talkshow Zomer met Art stelde Noa dinsdagavond dat zij voorlopig zelf niet op televisie te zien zal zijn. Wel gaf ze toe niet bang te zijn dat zij altijd vergeleken zal worden met haar beroemde moeder. “Daar ga je niet vanaf komen. Ik denk juist dat je kunt laten zien dat je je eigen weg gaat”, zei ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOA (@noavahle) op

Bron: RTL, BuzzE Beeld: Instagram, BSR


,