slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Michael in de clinch met nieuwe liefde Barbie

Het leek even goed te gaan tussen Barbie en Michael, maar dat blijkt maar van korte duur te zijn. Michael lijkt het niet zo goed te kunnen vinden met Rolf Tangel, de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw. Barbie’s nieuwe liefje werkt bij een tankstation in Den Haag, waar hij afgelopen weekend werd overvallen door Michaels aanwezigheid. “Ik ben bij de benzinepomp naar binnen gelopen met m’n dochter erbij en heb gewoon gezegd: ‘Jongen, kap ermee waar je mee bezig bent en zeg niks meer over m’n kleine meisje en mijn kinderen’”.

Wel bekent de realityster dat hij Rolf nog wel eens zonder camera’s erbij wil spreken. “Als hij dat ziet als een ernstige bedreiging en dan gelijk naar de politie rent om zichzelf weg te zetten als het zielige jongetje. Ja, ik vind dit heel ver gaan”. Michael is er dan ook van overtuigd dat de nieuwe vriend van Barbie er alles aan doet om hem te irriteren. “Ik word er een beetje moedeloos van eigenlijk”. Ai!

Monica Geuze schrijft bestseller met eerste boek

De jonge onderneemster mag zich naast vlogster, nu ook succesvol boekenschrijfster noemen. De 22-jarige bracht begin deze maand haar eerste boek My Way uit, wat deze week op nummer twee in de Bestseller 60 is terecht gekomen. In het boek heeft Monica het onder andere over haar heftige jeugd, het begin van haar carrière en hoe het haar leven heeft veranderd.

Gezondheid Rachel Hazes weer aan de betere hand

De weduwe van volkszanger André Hazes sr. liet zich begin april opnemen, omdat ze zich mentaal gezien niet goed voelde. De afgelopen weken waren zeer intensief voor Rachel, maar het lijkt inmiddels de goede kant op te gaan. Haar woordvoerder laat weten dat het goed gaat met haar. Ze heeft dan ook toestemming gekregen om 's nachts in haar eigen bedje te slapen en het weekend zelfs helemaal thuis door te brengen.

Douwe Bob zoenend met onbekende dame gespot

Iedereen die vandaag vrij was of slechts een halve dag hoefde te werken, was vanmiddag aan het strand of op het terras te vinden. Ook de zanger had eerder deze week een vrije middag en nam plaats op een terras met een onbekende dame. De twee hadden het duidelijk naar hun zin, want de twee zijn zoenend op de kiek gezet. Of de dame in kwestie de vriendin van Douwe is, dat is nog even onduidelijk. “Ik manage Douwe Bob zijn carrière. Niet zijn normale leven. We doen dus ook geen uitspraken over zijn liefdesleven”, aldus zijn manager.

 

Een bericht gedeeld door N. Spapens (@n.spapens) op

Bron: Nu.nl, Telegraaf, Show Beeld: Instagram, ANP