slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Katja Schuurman over plastische chirurgie

Katja Schuurman heeft niks tegen plastische chirurgie. Zelf legde ze op jonge leeftijd 8.000 euro neer om haar borsten te vergroten. "Ik heb dat gedaan toen ik 21 was en het was een van de beste investeringen van mijn leven", vertelt ze in Veronica Magazine. "Moeder natuur was gewoon vergeten ze er bij mij op te zetten. Fantastisch dat dit met een operatie kan en ze voelen ook echt van mij." Ze sluit dan ook niet uit dat ze in de toekomst ook naar andere middelen grijpt, zoals botox. "Ik heb het nooit laten doen, maar zeg nooit nooit." 

Zus Yolanthe ontmoet eindelijk Xess Xava

De ruzie tussen Yolanthe en Rebecca, haar zus, over de erfenis van hun vader, lijkt officieel verleden tijd te zijn. Rebecca heeft vandaag eindelijk haar neefje Xess Xava ontmoet. Op Instagram heeft ze een foto geplaatst waarop ze knuffelt met de kleine. "Laat me een beetje meer van je houden, voordat je niet meer klein bent", luidt het bijschrift. 

Doutzen Kroes rijkste bekende Nederlander onder veertig

Doutzen Kroes is volgens het tijdschrift Quote de rijkste jonge bekende Nederlander. Het 32-jarige model zou 24 miljoen euro op haar bankrekening hebben staan en is daarmee de rijkste bekende miljonair van onder de veertig. Martin Garrix is met zijn 21 jaar en 14 miljoen euro de jongste op de lijst van jonge miljonairs.