slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Gaetan heeft nog steeds dagelijks contact met Demi

Hoewel het hem tijdens de huidige afleveringen nog niet echt lukt, lijkt Gaetan na het seizoen toch meer succes te hebben bij Demi. De verleider onthult in Temptation Gossip nog steeds dagelijks contact met haar te hebben. "Niet iedere dag bellen, maar wel elke dag appen." Hmm, we zijn heel benieuwd wat de twee allemaal met elkaar te bespreken hebben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gaat er dan toch nog wat gebeuren? 👀 #rtlboulevard #temptationisland #temptationgossip

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Zien: schoonvader Nicolette van Dam op speciale manier verrast

De vader van Bas Smit, Nicolette van Dam's hubby, is maar liefst 70 jaar oud geworden. Reden genoeg dus om hem mee te nemen op wintersport. Dit was natuurlijk al een groot cadeau op zich, maar de verrassing die daar op hem wachtte was misschien nog wel specialer. Toen de twee samen op de berg zaten, kwamen er nog twee familieleden aanlopen. Broer Niels en zus Mariëlle stonden ineens voor hun vader zijn neus en dat zorgde voor prachtige beelden. "Dit was zo geweldig. Een mooier cadeau hadden we niet kunnen geven… Als verrassing kwamen m’n broer en zus ineens aanwandelen. Er zijn wel wat traantjes weggepinkt!", schrijft Bas. Lief!

Gordon's ex-liefje Rogier krijgt tweede kindje

Rogier van der Linden, die in 2017 bijna trouwde met Gordon, wordt over een paar maanden weer vader. De Leidenaar maakte maandag via Instagram bekend dat zijn tweede kind onderweg is. Ine Paauw, die in 2017 deelnam aan Heel Holland bakt, bakte een gender reveal taart voor Rogier. Of hij een zoon of dochter krijgt, deelde de zelfbenoemde bakfietsvader echter (nog) niet met zijn volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Bron: RTL, Beau Monde, BuzzE Beeld: Instagram, Temptation Island