slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Estavana Polman verrast met babyshower

Een grote verrassing voor Estavana Polman afgelopen zaterdag. Familieleden en vriendinnen hadden een babyshower voor de vriendin van Rafael van der Vaart georganiseerd. "Babyshower. Bedankt iedereen", schrijft de blondine bij een aantal foto’s die ze op Instagram deelde. "Het was geweldig."

Ook laat Estavana weten niet te kunnen wachten tot de baby van haar en Rafael van der Vaart geboren is.

'Nieuwe seizoen Ex on the Beach nóg heftiger dan Temptation Island'

Vond je het laatste seizoen van Temptation Island al heftig? Dan moet je de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch vanavond zeker niet missen. Tenminste, dat zeggen de deelnemers van het programma. Volgens hen barst de serie dit seizoen van “drama, seks en vechtpartijen”. “Iedereen is hier f*cking hersenloos”, vertelt een van de sterren uit de serie in een interview met Newsmonkey. Bekijk het hele filmpje hieronder:

Kailyn Lowry behaald eindelijk diploma

Het heeft even geduurd, maar nu is ook Kailyn Lowry eindelijk afgestudeerd. De Teen Mom-ster - die momenteel in verwachting is van haar derde kindje - mocht afgelopen zaterdag haar diploma in ontvangst nemen. 

Debuut Raymond van Barneveld in hiphop is geen grap

De Amsterdamse hiphopartiest Donnie heeft zijn grote held Raymond van Barneveld gestrikt om een single met hem op te nemen. Het nummer ‘180 over de linkerbaan’ is vrijdag uitgebracht en staat ook op het Donnie's nieuwe album, dat begin juni uitkomt. 

Bron: Intouch Weekly, Newsmonkey, Telegraaf, Metro, Beeld: Instagram, YouTube