slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kanye West deelt naaktfoto's van look-alike Kim Kardashian

Kanye West heeft nieuwe schoenen op de markt gebracht en dat laat hij merken op een bijzondere manier. Hoewel hij pas zijn nieuwe album Yé heeft uitgebracht, gaat alle aandacht nu naar zijn nieuwe schoenen. Voor de promotie van zijn nieuwe schoeisel deed de rapper een oproep aan bekende internetpersoonlijkheden om model te staan. Uit al die 'internethelden' heeft hij er dertig uitgekozen. De meeste figuranten hebben kleren aan, maar een aantal niet. Eén daarvan is Lela Star, een dubbelgangster van zijn vrouw. Zij gaat helemaal naakt. En dan bedoelen we ook he-le-maal!

Temptations Niels en Rosanna maken fikse ruzie om verleider Alex 

Dacht ze dit keer van hem af te zijn, komt-ie gewoon nog een keer. En dat lijkt nu al voor veel opschudding te zorgen. In een gelekt videofragment ontdekte speurneus Michella Kox, ondanks dat de tape niet heel duidelijk is, dat de twee over de verleider aan het ruziën zijn. De grote vraag luidt dan ook: wat voor 'vieze dingen' gaat Alex dit keer met Niels' meisje doen...

 

Dochter Fajah Lourens geslaagd

Het was vandaag voor veel scholieren een enorm spannende dag: ze kregen namelijk de uitslag van hun examens te horen. In huize Lourens is het in ieder geval groot feest. De 18-jarige Irem heeft namelijk haar havo-diploma behaald. "Trotser dan trots op mijn kleine grote meid ze is GESLAAGD! Havo diploma in de pocket. Wowie, dat is mij nooit gelukt", aldus Fajah. 

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP