slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lil' Kleine zet vader in het zonnetje

Gisteren was het Moederdag en rapper Lil' Kleine besloot in plaats daarvan zijn vader in het zonnetje te zetten. “Fijne Moederdag ouwe”, plaatste hij bij de foto samen met zijn vader Maarten op Instagram. In het tv-programma Wie is de Mol? sprak de rapper al eerder openlijk over de band met zijn moeder en zijn moeilijke jeugd. “Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind”, vertelde hij. ''Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind.” Doordat zijn moeder geen onderdeel meer is van zijn leven, betekent zijn vader alles voor hem. “Ik ben hem gewoon heel dankbaar voor alles.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fijne Moederdag ouwe.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Rafael van der Vaart en vriendin Estavana hoeven niet gauw te trouwen

Rafael van der Vaart en zijn liefde Estavana Polman zijn al drie jaar een setje en hebben een dochtertje, maar voelen geen haast om te gaan trouwen. Alhoewel Rafael graag in het huwelijksbootje stapt, denkt Estavana daar anders over. ''Wie weet, komt het er ooit van.'' Dat de voetballer heel trots is op zijn vriendin is al wel duidelijk. ''Normaal gesproken ben ik er niet zo'n voorstander van om in de publiciteit te komen. Maar dit keer kwam het mij wel goed uit, want ik wilde Estavana zo graag hebben", vertelde hij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She makes me smile ❤#3yearstogether #happyhappy

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

Dit Geordie Shore koppel is uit elkaar

Het Geordie Shore koppel Chloe Ferry en Sam Gowland hebben een punt achter hun relatie gezet. Chloe maakte dit bekend via Instagram. "Het doet me pijn om dit te zeggen, maar ik en Sam zijn onze eigen weg gegaan. We zijn nog steeds vrienden." Wat de reden is achter de breuk is nog niet duidelijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island Daily (@loveislandsnews) op

Beeld: BSR, Instagram Bron: TAGMAG, Panorama, Shownieuws


,