slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Sylvie Meis reageert op zwangerschapsgeruchten

Het nieuws domineerde afgelopen week de koppen van het nieuws: Sylvie zou in verwachting zijn van haar verloofde. Op SnapChat reageert de blondine. "Zeg Sylvie, ben jij soms zwanger?" vraagt de persoon die haar filmt. "Nee ik denk het niet", zegt ze lachend terwijl ze haar shirt omhoog trekt en strakke buik laat zien. Duidelijk!

Barbie en Michael herenigd?

De (in scène gezette?) scheiding van Barbie en Michael houdt de gemoederen nog steeds flink bezig. Michael heeft een foto op Facebook geplaatst met zijn kinderen in bed, waardoor duidelijk wordt dat hij weer in Nederland is. Barbie reageert eronder: "Oudewets gezelllig he!", gevolgd door kusjes. Fans hoopten meteen dat het stel weer happy in love was, maar Barbie's nieuwe vriend Rolf drukt de geruchten meteen de kop in. "De reden dat Mike in Scheveningen slaapt (in een logeerkamer) is omdat hij geen eigen huis in Nederland bezit, maar Sam hem wel de ruimte en tijd wil geven om bij zijn kindjes te zijn."

Kim Kötter over zware IVF periode

Kim Kötter en haar lief Jaap Reesema zijn alweer een jaar de trotse ouders van zoontje Muck. In een openhartig interview vertelt de voormalige Miss Nederland dat haar zwangerschap moeizaam tot stand kwam. "Zwanger worden ging niet vanzelf en in ons geval was niet duidelijk wat er mis ging. Dat is eigenlijk best moeilijk als je niet weet wat de oorzaak is. Waardoor het maar gissen is om nieuwe wegen te zoeken." Mocht ook IVF niet lukken, dan zouden Kim en Jaap voor adoptie gaan om hun droom van een gezinnetje waar te maken.

 

Een bericht gedeeld door kimkotter (@kimkotter) op