slogan

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

GTST krijgt eigen magazine

Goede tijden Slechte tijden krijgt net als vorig jaar een eigen magazine. Het blad verschijnt deze zomer vier keer tijdens de zomerstop van de populaire serie. Everon Jackson Hooi wordt hoofdredacteur van het blad en actrices Dilan Yurdakul en Babette van Veen schrijven een persoonlijke column. Ook verschijnen er dubbelinterviews van huidige GTST'ers met oud-acteurs uit de serie en nog veel meer.

Bibi Breijman brengt eigen single uit

Bibi versloeg Tooske Ragas in de finale van It Takes 2. “Dit is een nieuw begin”, vertelt ze aan het AD. “Volgende week zit ik om tafel met RTL om te praten over een nummer dat ik wil uitbrengen.” De commerciële zender gaat haar helpen. Bibi wil al langer een zangcarrière. In 2014 deed ze mee aan The Voice Of Holland, maar kwam niet door de eerste ronde.  

Igone de Jong openhartig over relatie met Thijs

Igone en Thijs zijn zeven maanden samen. In Jan Magazine vertelt ze openhartig over haar ontmoeting en relatie met Thijs. "Ik moet wel zeggen dat ik Thijs altijd al een lekker ding heb gevonden", vertelt ze. "Hij zegt dat ik als eerste zijn foto leuk vond, dat ik hem eigenlijk versierd heb. Nouja, prima. Laten we zeggen dat hij daar niet heel moeilijk over deed." Ze vervolgt: "Wat fijn is in onze situatie: we maken allebei hetzelfde mee. Een scheiding, en een jong kind dat je door alle emoties en pijn heen wilt loodsen."