slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes emotioneel

Afgelopen dinsdagavond wist de band Metallica niet alleen het publiek, maar ook Roxeanne te ontroeren met een cover van André HazesBloed, Zweet en Tranen. De brunette is supertrots op haar vader en deelt op Instagram beelden van het bijzondere moment. Ze schrijft erbij: ''Pap, kijk! @metallica zingt Bloed, zweet en tranen.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pap, kijk! @metallica zingt Bloed, Zweet en Tranen. 🙌🏼😍🙌🏼😍

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Ex-vriend 'Barbie' heeft seks met meerdere vrouwen

Rolf Tangel wordt binnenkort vader van zijn tweede kindje, maar laat aan weekblad Party weten dat hij een open relatie heeft met de moeder. ''Ze laat me rondfladderen, ik mag gewoon een nachtje weg. Of ik mag vreemdgaan? Ze laat me gewoon los, want ik heb gezegd dat het niet gaat werken als ze me dingen verbiedt, dus mag ik met anderen gaan'', vertelt hij openlijk.

Natuurlijk hebben de twee wel wat regels opgesteld: ''Ze hoeft het niet te zien en het mag niet thuis, en het liefst buiten Den Haag. Zij werkt nog steeds in die stad in een winkel, dan is het niet leuk om die vrouwen tegen te komen.''

Bibi Breijman krijgt ring van haar grote liefde

Bibi heeft voor Moederdag een prachtige, diamanten ring gekregen van haar grote liefde Waylon. “Het is echt het allermooiste cadeau ever. Dankzij Teddy heb ik deze mooie ring”, vertelt de brunette trots in een video. “Die kan ik voor altijd bij me dragen.” Zo lief!

Bron: GIDS.TV, Shownieuws Beeld: KIJK, Instagram, BSR