slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Het hilarische kapsel van Arie Boomsma

Arie, is that you?! De presentator deelt op zijn Instagram een kiekje uit de oude doos, waarop hij een hilarisch kapsel heeft. "Ik gaf de kapper een plaatje van Ivan Drago, uit Rocky IV. De weken daarna ging ik als wandelende wc borstel door het leven. Mijn moeder besloot voortaan maar weer zelf mijn haren te knippen", schrijft-ie bij de foto. Gelukkig wordt-ie nu als één van de knapste mannen van Nederland gezien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Ronnie Flex ontwerpt kleding voor CoolCat

De zanger komt met zijn eigen kledingcollectie. Volgens Flex is 'het neerzetten van een kledinglijn die übercool en toch zeer betaalbaar is voor een brede groep jongeren' een droom die in vervulling gaat. CoolCat-oprichter Roland Kahn laat weten dat er in navolging van de collectie een party-programma volgt en volgend jaar een festivalcollectie. “Ronnies stijl en attitude passen helemaal bij het street-smart DNA van CoolCat", aldus Kahn.

"Veel van onze klanten en medewerkers houden van Ronnie en zijn muziek. Daarom heb ik geen seconde getwijfeld toen Ronnie vroeg of wij samen met hem zijn eigen kledinglijn wilden maken. Ronnie voelt perfect aan wat jongeren van vandaag aanspreekt. Onze designers die intensief met Ronnie hebben samengewerkt, waren erg onder de indruk van zijn gevoel voor tijdgeest, stijl en oog voor details.” De kleding hangt vanaf 20 oktober bij CoolCat in de rekken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nori (@ronnieflex010) op

John de Mol een weekdier bij het zien van kleinzoon

Johnny de Mol en zijn vader zien elkaar vaker dan ooit. Zo laat de presentator weten in een interview met JFK. "Hij komt wat stug en zakelijk over, maar dat is hij niet. Hij wordt een weekdier op het moment dat hij die kleine ziet. Dat heeft hij ook met honden. Hij verlaagt zich letterlijk tot hun niveau, gaat daadwerkelijk op de grond liggen", vertelt Johnny. "Met kleine Johnny gaat die knop ook om, zoals ik dat ook zag toen mijn oma zo ziek was. Elke dag om 18.00 uur kwam hij langs. Niet omdat de zusters iets verkeerd deden, maar hij wilde oma zelf eten geven. Elke dag. Hij verandert dan in een klein lief jongetje. Dat is hij altijd wel, maar mensen zien dat nooit."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Bron: Nu.nl, BuzzE Beeld: Instagram, ANP