slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Ricardo heeft relatie met deze EOTBDD-ster 

De verleider blijkt een relatie te hebben met Rowan uit Ex on the Beach. De ex van Harry en Elias maakte afgelopen zondag haar entree in de All Stars editie. Ricardo vertelt aan Shownieuws dat de twee lovebirds al een paar weken samen zijn. ''We zijn elkaar tegen gekomen met uitgaan en hebben vervolgens een paar keer afgesproken.'' Ook deelt Rowan een schattig kiekje van de twee in haar Instagram stories.

Gaat Temptations Morgan trouwen met deze EOTBDD-ster?

Wait, whut? Het schijnt dat de ex van Rodanya opnieuw de liefde heeft gevonden, en dit keer bij Jamy van EOTBDD All Stars. Volgens geruchten zijn de twee samen gespot in een trouwwinkel. '"Die 2 hebben nu een relatie. Ik heb ze gisteren samen gezien voor de zoveelste keer. Dit keer kwamen ze uit Morgan zijn huis, en vandaag kwamen ze samen uit een trouwwinkel. Eerst dacht ik dat ik aan het dromen was, maar toen Morgan onverwachts telefoon kreeg, en zei “hallo met Morgan” wist ik zeker dat het Morgan was'', vertelt een anonieme bron. 

Al eerder werden de twee intiem gespot tijdens het uitgaan. Zouden ze dan toch binnenkort het huwelijksbootje in stappen? Who knows...

EOTBDD's Rowan deed eerder auditie voor The Next Boy/Girl Band

Guess what: Naast EOTBDD's Lisa, Shady en Alex is ook Rowan geen onbekende op tv. De blondine deed eerder auditie voor de talentenjacht The Next Boy/Girl Band. Helaas wist ze de juryleden niet te overtuigen: ze drukten allemaal op de rode knop. Auch!

Bron: Love&Reality, Shownieuws Beeld: Instagram, KIJK


,