slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

De out-of-bed look van Sylvie Meis

Of Sylvie ook wakker wordt met een vouw in haar wang en plakkerige ogen? Volgens haar styliste niet. Die deelt op Instagram een foto van de blondine die helemaal in de steigers is gezet, met de hashtag #outofbed. Laten we hopen dat ze hiermee bedoelt dat ze een out-of-bed look kapsel heeft gecreëerd. Al ziet ook onze coupe er 's ochtends niet helemaal zo uit...

Barbie en vriend delen bed-filmpje

Samantha gaat door een moeilijke periode, maar kan nog lachen. Dat is te zien in een filmpje die ze deelde met haar vriend Jeffrey. De twee zijn net wakker en liggen nog in bed. Samen proberen ze filters uit en kletsen erop los. Cute! 

Ariana Grande ontkent te zijn vreemdgegaan

Waag het niet te beweren dat Ariana Grande haar vorige vriend Mac Miller zou hebben bedrogen, want dan laat de zangeres van zich horen. Een fan schreef als reactie bij een foto: 'Ari is vreemdgegaan toen ze met Mac ging'. Ariana reageerde fel: "Ik ben niet vreemdgegaan. En kun jij niet iemand anders gaan vervelen? Je bent saai."