slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

EOTBDD's Renan laat EX-tattoo zetten

Timtation liet vorig jaar al het logo van Temptation Island op zijn arm tatoeëren, en ook nu lijkt het weer een trend te zijn om een realityprogramma op je lijf te laten vereeuwigen. Bracht eerst Robin al een bezoek aan de tattooshop, heeft nu ook Renan zich laten verleiden tot een blijvend plaatje op zijn lijf. De grootte vraag luidt nu; who's next?

Zien: Dochtertje Naomi en Sven groeit als kool

Een paar keer knipperen en ze zijn alweer gegroeid. Naomi en Sven weten er inmiddels alles van. Het stel deelt een prachtig gezinskiekje waarop goed te zien is dat de kleine Kae, die in oktober ter wereld kwam, alweer enorm gegroeid is. Wat een plaatje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door sven kramer (@svenkramer) op

Bijzondere mijlpaal voor Roxeanne en Erik

Roxeanne Hazes viert samen met Erik een bijzondere mijlpaal: Fender is vandaag een halfjaar oud. Op Instagram blikt Rox terug op de afgelopen zes maanden met haar kleine spruit. Onder de reeks kiekjes schrijft ze: "Een half jaar geleden kwam deze heerlijke bink ter wereld. Waar is de tijd gebleven?" Ook zet ze haar vriend Erik in het zonnetje: "Ben zo blij dat ik dit leven met jou mag vieren. Beste papa en verloofde, ever." Cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

 

 

 


,