slogan

GTST-actrice Inge Schrama heeft verdrietige mededeling

Nadat Ingmar (Inge) Schrama twee jaar geleden een burn-out kreeg, besloot ze haar rol als Sjors Langeveld on hold te zetten. Melissa Drost nam haar rol in de soap tijdelijk over, maar dat zal nu gaan veranderen.

Afscheid

Inge heeft namelijk aangegeven niet meer terug te komen naar Meerdijk. De actrice heeft na twee jaar, in overleg met EndemolShine, besloten afscheid te nemen van GTST.

Lees ook: Ophef over nieuwe jaarlijkse castfoto GTST

Reactie Inge en EndemolShine

“Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen”, vertelt Inge.

EndelmolShine heeft Inge bedankt voor haar jarenlange inzet en hoe zij het personage van Sjors heeft weten neer te zetten. "Melissa Drost, die de rol met veel begrip voor de situatie de afgelopen twee seizoenen al overnam, zal de komende periode verder invulling geven aan het personage Sjors", aldus EndemolShine.

Bron: Show Beeld: BSR

 


,