slogan

Grote zorgen om Martien Meiland

Chateau Meiland is without a doubt de tv-hit van het jaar. Over de perikelen van Martien en zijn gezin die een Frans kasteel runnen wordt dinsdags bij de koffieautomaat flink gepraat. Maar hoe gaat het eigenlijk met hoofdrolspeler Martien?

Ik Vertrek

Martien Meiland en zijn familie deden een aantal jaar geleden mee aan het programma Ik Vertrek. De Flamboyante Martien viel meteen op bij het publiek en het zorgde ervoor dat het de meest populaire aflevering ooit was in de reeks.

Na het eerste Franse avontuur besloten hij en zijn gezin terug naar Nederland te gaan. Ondertussen kwam Martien ook uit de kast voor heel Nederland om te vertellen dat hij homoseksueel is.

Lees ook: Martien Meiland niet te spreken over RTL Boulevard

Nieuwe klussen

Toch begon Frankrijk weer te kriebelen en besloten de Meilandjes weer opnieuw te beginnen met een B&B in een kasteel. SBS zag er brood in en wilde er een speciale tv-serie van maken. Inmiddels de show enorm populair en weet iedereen wat wijnen, wijnen, wijnen en wenkbrauwavond is. Het chateau is door alle populariteit dan ook een aantal jaar volgeboekt. Daarnaast is het programma genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Naast zijn werkzaamheden in het chateau krijgt Martien vanwege zijn populariteit ook veel tv-klussen aangeboden. Zo is hij aan het wijnen in Ranking with the Stars en gaat hij binnenkort een tv-programma over 'oude meuk' presenteren op SBS 6.

Mager

Toch zorgt alle bekendheid ook voor een keerzijde. Zijn vrouw Erica, met wie Martien ondanks zijn geaardheid een relatie heeft, maakt zich dan ook zorgen. Hij moet echt rustiger aan gaan doen. Hij blijft maar vliegen. Kijk nou hoe mager hij eruit ziet, hij is net een cocktailprikker!", aldus zijn vrouw tegen Patty Brard, die op haar beurt weer gedeeld heeft met De Telegraaf. Iedereen is volgens Erica dan ook compleet ontploft.

Toch lijkt de familie actie te ondernemen. Patty vertelde de krant dat de familie opzoek is naar een landgoed om opnieuw te starten. Dit wordt een plaats met huisjes zodat mensen meer hun eigen ding kunnen doen. Hierdoor hoopt de familie meer tijd te krijgen voor zichzelf. Betekent dit dat de Meilandjes het chateau gaan verlaten? We shall see!

Bron: BuzzE | Beeld: BSR


,