slogan

Grote zorgen om Duncan Laurence

Duncan Laurence kan de komende dagen niet optreden. De songfestivalwinnaar kampt met een virale luchtweginfectie, wat alleen maar te behandelen is met rust. Zijn concerten van vrijdag en zaterdag in respectievelijk Maastricht en Eindhoven zijn afgelast.

Stem

"Ik ben net terug van de KNO-arts", deelde Duncan vrijdagmiddag op Twitter. Na overleg met zijn arts is besloten de twee concerten te verplaatsen. "Ik haat het en wil het echt niet, maar ik ben bang dat het voor nu toch het beste is."

Duncan wil zijn fans "echt de beste show geven die ik kan geven" en daartoe is hij niet in staat. "Ik moet ook voorzichtig zijn met mijn stem, want het is een van de meest kostbare dingen die ik in dit leven heb."

Lees ook: Duncan na breuk met vriend ten huwelijk gevraagd

Lieve berichtjes

De shows in Maastricht en Eindhoven, die Duncan op 7 en 10 november inhaalt, zijn niet de eerste concerten die sneuvelen vanwege Duncans infectie. Donderdag moest hij een concert last-minute in Utrecht afzeggen. "Het lukt me niet om te zingen", schreef hij toen op Twitter. "Ik baal enorm en hoop uit de grond van mijn hart dat jullie het begrijpen."

Veel fans konden begrip opbrengen voor Duncans situatie en wensten hem veel beterschap. "Bedankt voor alle lieve berichtjes van gisteren", schreef de Arcade-zanger dan ook vrijdag. Het eerstvolgende concert dat Duncan in zijn agenda heeft staan is een show in Tilburg, waar hij studeerde aan de Rockacademie.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR


,