slogan

Grote verbazing om exacte kopie van meidengroep K3

In vrijwel elk huis galmde de hits Alle Kleuren, Teleromeo en Hippie Shake vroeger meerdere keren per dag door de speakers. En ondanks dat de samenstelling de afgelopen jaren veranderd is, is de meidengroep tot op de dag van vandaag nog steeds razendpopulair. Tot nu toe boekten de dames van K3 vooral groot succes in Nederland en België, al lijkt Polen nu ook om te zijn…

Gelijkenis 

Alhoewel, van Marthe, Klaasje en Hanne zullen de Poolse fans waarschijnlijk nog nooit gehoord hebben. Daar zijn de jonge kinderen namelijk volledig in de ban van de Poolse meidengroep My3. En de naam is niet de enige gelijkenis.

Mammajé

De meidengroep die net zoals K3 bestaat uit een roodharige, brunette en een blondine lijken dan ook niet alleen op de van oorsprong Belgische meidengroep, ook hun nieuwe song ‘Mammajé’ lijkt verdacht veel op een liedje van K3. Toch komt de nieuwe groep voor Studio 100 niet helemaal als verrassing. 

“Studio 100 was eerder in onderhandeling over een Poolse versie van K3 met een externe partij. We zijn echter verrast door de snelheid waarmee en de manier waarop deze externe partij dit nieuwe initiatief naar buiten brengt". 

Lees ook: Studio 100 onthult definitieve cover van nieuwe K3-album na ophef

Bron: Show Beeld: Instagram, ANP