slogan

Grote hilariteit om keuken Kim Kardashian

Fans kregen tijdens haar 73 Questions interview met de Amerikaanse Vogue een exclusief kijkje in de dure mansion van Kim Kardashian. Naast dat er duidelijk aan een bepaald kleurenthema is gehouden - of zeg maar gerust, éen kleur - viel de kijkers nog meer opvallends op, namelijk: de keuken.

Minimaal klooster

Al snel viel het veel mensen op dat er geen enkel keukenkastje te vinden is en zou het volgens sommigen maar weinig gezelligheid uitstralen. Kim zelf beschrijft haar decor als minimalistisch en verteld dat ze geïnspireerd is door Axel Vervoordt en haar man Kanye West. Zo koos ze voor de kleuren wit, grijs en crème en beschrijft ze haar huis als een 'minimalistisch klooster'. 

Wat iedereen het meeste verbaasde is het keukeneiland. Zo blijkt het twee kranen te hebben, maar lijkt er helemaal geen afwasbak te zijn. Van een afstand lijkt het inderdaad alsof de wastafel plat is, maar in de realiteit is hij enigzins gevormd om het water van de kraan naar een klein afvoergat te sturen. 

Lees ook: Hilarisch: Kim Kardashian legt aan North uit waarom ze beroemd is 

Cover

Op de cover van de nieuwste Vogue staat Kim geposteerd samen met haar drie kinderen North, Saint en West. Dit was de eerste keer dat de realityster camera's binnen liet in haar Hidden Hills-huis. Er wordt gemeld dat Kim en Kayne voor het interview en de shoot 20 miljoen (!) hebben ontvangen. 

Bron: Daily Mail Beeld: BSR, Twitter


,