slogan

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Deze summer musthave van Primark moet je hebben!

Ook kledingketen Primark is de opblaasbare flamingo trend op Instagram niet ontgaan. Voor maar iets meer dan een tientje is-ie van jou!

2. Zo haal je meerdere snacks uit de muur

Uh-oh... Hier zullen veel snackbars niet bij mee zijn. Een stel slimme jongens heeft met een video onthuld hoe je door één keer te betalen, toch meerdere snacks uit een muur kunt trekken.

3. Lil' Kleine haalt uit naar Monica Geuze en nieuwe vriend
Lil' Kleine lanceerde dit weekend een nieuwe clip voor het nummer 4x Duurder. En daaruit blijkt dat hij de breuk met Monica Geuze nog steeds niet helemaal een plekje heeft kunnen geven.

4. Zien: Lisa van Temptation Island aan de leugendetector

Onlangs onthulde Temptation Islands Ken nog het een en ander over de veelbesproken realityserie, nu is het de beurt aan Lisa Samantha om te vertellen hoe de vork in de steel zit. Voor de Youtube-serie 'Zie ze liegen' van Concentrate worden pittige vragen gesteld over de gebeurtenissen rondom Lisa in Temptation Island én haar stuk gelopen relatie met Merijn Murk. Ook komen we nu eindelijk te weten wat er echt is gebeurd in de douche met haar en verleider Karim. 

5. Zo ziet hartenbreker Chuck Bass er vandaag de dag uit

Aan het begin was Chuck Bass een echte, nou je weet wel, maar uiteindelijk stal hij iedereens hart tijdens de populaire serie Gossip Girl. Dat hij een echte hottie was in de Upper East Side, daar is geen twijfel over mogelijk, maar hoe ziet hij er nu eigenlijk uit?