slogan

Grazia's top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zeldzame foto van Lionel Richie met al zijn kinderen

Hij wordt eens in de zoveel tijd met één van zijn kinderen gespot, maar het komt bijna nooit voor dat Lionel Richie met alle drie zijn kinderen in het openbaar verschijnt. Extra leuk dus om de hele familie onlangs samen te zien.

2. Tony Junior klapt uit de school over relatie met Maan

Maan de Steenwinkel heeft liefdesgeluk gevonden. De zangeres is aan het daten geslagen met dj Tony Junior, dat maakte zijn vader Toni Peroni afgelopen week wereldkundig. "Ze is een wereldwijf; echt heel gezellig, heel leuk, warm iemand. Wij kennen haar natuurlijk al privé. En ze is oprecht, een gevoelig iemand. En het is heel gezellig om met haar uit eten te gaan. Er is een hele goede klik." 

3. De meest shocking Temptation-aflevering ooit op komst...

Let op: spoilers! Heb je Temptation Island aflevering 8, die al te zien is op Videoland maar officieel pas volgende week uitgezonden wordt op televisie, nog niet gezien? Stop dan nu met lezen, tenzij je natuurlijk niet kunt wachten en alles al wil weten. Volgende week donderdag wordt naar verluidt namelijk de meest shocking aflevering tot nu toe uitgezonden en dít gaat er gebeuren...