slogan

Grazia's top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Herken jij Michella Kox nog zonder krullen?
Wie Michella Kox zegt, denkt meteen aan een lekker zonnebankgebruind huidje en weelderige bos donkere krullen (ja oké en ook haar hilarische oneliners en vlijmscherpe tong). De Arnhemse heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze extensions laat zetten, maar dat wisten we natuurlijk al. In een aflevering van Echte Meisjes in de Jungle trok Amanda Balk tijdens een gevecht de extensions van Michella er namelijk uit. Remember? Ooit afgevraagd hoe het échte haar van onze Mies eruitziet? We zochten het voor je uit. 

2. Kim Kardashian deelt eerste duidelijke foto van baby Chicago West
There she is! Vorige maand hebben Kim Kardashian en Kanye West hun derde kindje samen verwelkomd. Het meisje luistert naar de naam Chicago West en is ter wereld gekomen via een draagmoeder. Nu zijn ook de eerste beelden van het meisje een feit. Op Instagram deelt ze de eerste duidelijke foto van de spruit. Cute!

3. Deelnemer Curvy Supermodel is look-alike van Nikkie Tutorials
Als vervolg op Holland's Next Top Model was gisteren het nieuwe programma Curvy Supermodel te zien op RTL. Plussize model Daniëlle van Grondelle gaat in het nieuwe modellenprogramma op zoek naar vrouwen met minimaal kledingmaat 40. Opvallende in de eerste aflevering was dat het er even op leek dat YouTube-ster NikkieTutorials meedeed. Niets is minder waar, want het blijkt om deelnemer Isadee te gaan. Eerlijk is eerlijk, ze had best door kunnen gaan als zusje van Nikkie.