slogan

Grazia's top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptations Mezdi doet schokkende uitspraken over 'zijn' Danielle

Naast de ietwat zoetsappige Tim, het gerollebol van Megan en de krokodillentranen van Fabrizio, is ook Mezdi dit jaar een opvallend type in Temptation Island. De kandidaat vertrok samen met zijn Danielle naar het eiland om er uiteindelijk sterker uit te komen. Maar dat dit laatste niet bepaald gelukt lijkt te zijn, blijkt wel uit de opmerkelijke uitspraken die Mezdi deze week deed...

2. Zien: Humberto Tan gooit de heupen los bij Ellen DeGeneres

Hoewel hij meerdere keren heeft bewezen aardig losse heupen te hebben, is zijn moment of fame bij Ellen DeGeneres de meesten totaal ontgaan. Humberto Tan was een tijd geleden namelijk te gast bij dé talkshow-presentatrice van Amerika en mocht daar even laten zien wat-ie allemaal in huis had. 

3. Zien: Kylie Jenner deelt eerste goede foto van Stormi

Kylie Jenner liet haar volgers er ruim een maand op wachten, maar gisteren was het moment dan eindelijk daar. De realityster plaatste op Snapchat een foto van haar dochtertje Stormi, waarop de kleine meid voor het eerst echt goed te zien is.