slogan

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Monica Geuze ambieert geen tv-carrière om het geld

Ze heeft een succesvol YouTube-kanaal, werkte elk weekend door heel Nederland als dj en had vorige week haar eigen boeklancering. Het moge duidelijk zijn, Monica Geuze heeft het allemaal. Toch ambieert de 22-jarige geen tv-carrière. “Ik ga het niet alleen doen om op tv te komen”.

2. The Voice-deelnemer ontdekt in Amerika

Baggio Barf wist bij The Voice of Holland binnen no time de coaches te overtuigen met zijn talent, wat resulteerde in vier omgedraaide stoelen tijdens zijn blind audition. Helaas wist de jonge zanger het niet te schoppen tot de liveshows, maar het programma heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. Baggio is namelijk benaderd door een wel heel bekende producer.

3. Aldi komt na jaccuzi opnieuw met topproduct

Na een aantal flinke buien en frisse dagen, lijkt de zomer nu toch echt in aantocht te zijn. Supermarktketen Aldi wist eerder al de goedkope jacuzzi als warme broodjes over de toonbank te laten gaan, maar komt nu opnieuw met een product wat zeker weten heel wat drukte in de winkels gaat opleveren.