slogan

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Internet wordt gek: Is Beyoncé bevallen van haar tweeling?

Beyoncé wist binnen no time heel de wereld op zijn kop te zetten, toen ze begin februari via Instagram bekendmaakte in verwachting te zijn. De wereldster moest Coachella aan zich voorbij laten gaan, want helemaal uit je dak gaan op het podium is niet ideaal als je hoogzwanger bent. Het festivalfestijn is inmiddels een maand geleden en de zangeres is ook nog eens verdacht stil op social media. De grote vraag luidt dan ook: is Beyoncé bevallen van haar tweeling?

2. Zo zag Blac Chyna eruit voor ze bevriend raakte met de Kardashians

Blac Chyna is al een lange tijd een bekende van de familie Kardashian, want ook voor ze een relatie met Rob kreeg, kwam de realityster al bij de meest besproken familie over de vloer. De mommy of two was de beste vriendin van Kim, waarmee ze een liefde voor een goed gevuld achterwerk deelde. Haar bilpartij is de laatste jaren flink gegroeid, maar dat blijkt niet het enige te zijn wat ze heeft laten doen. 

3. Telefoonhoesjes met bewegende glitters zijn gevaarlijker dan je denkt

Grote kans dat jij er ook één hebt: een smartphonehoesje met bewegende glitters. Maar de bling bling accessoires zijn niet zo onschuldig als je zou denken. Amber Sterling weet daar alles van.