slogan

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo ziet 'het mooiste meisje van de wereld' er nu uit

Sinds haar zesde staat ze al in de media en werd ze door veel bladen uitgeroepen tot het mooiste kind ter wereld. Vier jaar later zette de Franse schoonheid de hele modewereld op zijn kop met een fotoshoot in Vogue. Hoe gaat het nu, op 16-jarige leeftijd, met Thylane Blondeau?

2. Wesley en Yolanthe gaan verhuizen naar déze Franse stad!

In juni opende het glamourkoppel Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau hun beachclub XaXa op het Spaanse partyeiland Ibiza. Maar, de twee zouden toe zijn aan rust. Ze wonen inmiddels in Turkije, Nederland én Spanje, maar nu zou het koppel Turkije gaan verruilen voor het prachtige Frankrijk. 

3. Melanie zeer emotioneel in Spreekrecht: "Ik haat jullie zo intens"

Het is het ergste wat je als ouder kan overkomen: je kind dat wordt neergestoken en komt te overlijden. Het overkwam Melanie twee jaar geleden toen haar zoon Joël op oudejaarsavond het slachtoffer werd van een steekpartij. Ze deed haar emotionele verhaal gisteravond in het nieuwe RTL-programma Spreekrecht.