slogan

Gigi Hadid heeft een wardrobe malfunction tijdens New York Fashion Week

Vallen tijdens een modeshow is voor modellen de grootste nachtmerrie. Tijdens (New York) Fashion Week worden er elk jaar zoveel modemeters gemaakt op de catwalk, dat er wel eens wat mis kan gaan. En wij zeggen eerlijk: wij doen ze niet na op die torenhoge hakken, maar we kunnen er stiekem wel om lachen!

Leedvermaak

Gigi paradeerde dit jaar bijvoorbeeld over de runway van Anna Sui. Dit ging, helaas voor haar, niet zonder slag of stoot. Het arme model verloor haar stiletto op het randje van de coulissen. Dit bleef in de media natuurlijk niet onopgemerkt. Zo stoer als ze is, liep ze gewoon door op één schoen en deed ze alsof er niks aan de hand was. You go girl! Vorig jaar had het half Nederlandse model ook al een wardrobe malfunction op de catwalk, daar lees je HIER alles over. 

Vorig jaar, tijdens een show van Michael Kors, was het haar zusje Bella Hadid die struikelde op de catwalk. Het 20-jarige model viel voorover op haar knieën. Maar ze slaagde erin weer op te krabbelen en de show af te maken met de andere modellen, onder wie Kendall Jenner. Zie hieronder een foto van de blunder. 

Ook Candice Swanepoel was een fallen angel. Terwijl het Victoria Secret Model in een prachtige set van Givenchy over de catwalk liep, ging ze heel hard onderuit. Dit gebeurde tijdens NYFW 2015 en Candice hield er nog verwondingen aan over ook. Op Instagram deelde ze destijds een foto van haar bloederige knietjes. Als bijschrift zet ze bij de foto: "Bedankt mensen die me geholpen hebben met opstaan." Gelukkig kon het model na de valpartij nog wel lachen, want ze stond op met een big smile.

Nog veel meer modellen gingen hun voor. Bekijk hieronder een compilatie van de grootste catwalk fails 

Beeld: Instagram, Gettyimages