slogan

Naakte Sterretje gesprek van de avond na aflevering Adam zkt. Eva VIPS

Gisteravond was het zover: de eerste aflevering van het langverwachte Adam zkt. Eva VIPS, met naakte BN'ers in de hoofdrol. Sterretje, bekend van Oh Oh Cherso, was als eerste aan de beurt.

Ogen dicht!

Tony ‘Sterretje’ Wyczynski trapte het seizoen af en verscheen poedelnaakt op nationale televisie. Jep, je zag alles. Alles. Zijn pielemans werd dan ook uitgebreid op social media besproken.

Hij krijgt na de eerste aflevering zelfs foto's van zijn eigen geslachtsdeel toegestuurd. "Je hoeft me geen foto’s te sturen van mijn eigen piemel", laat hij weten. "Ik weet echt hoe hij eruitziet."

Poedelnaakt

Dat hij helemaal naakt moest, was wel even een ding. "Het moment dat ik mijn boxershort moest laten zakken, daar had ik heel veel moeite mee." Maar het was niet voor niks, want hij heeft wel de ware gevonden: de 33-jarige coffeeshopmedewerkster Josje.

"Het is de ideale manier om iemand echt te leren kennen. Normaal is het maar poespas, maar die meiden die naar mij kwamen moesten zich ook helemaal blootgeven en dat is wel een groot verschil in plaats van dat je twee keer flirt", aldus Sterretje.

Grazia sprak Sterretje over zijn deelname en vroeg hem naar de naakte waarheid. Je ziet de video HIER.